Gevoelig voor korting

Aan mij werd gevraagd of ik m’n vorige recensie over Phonemarket wilde verwijderen en als beloning zou ik dan korting krijgen. Als groot fan van Noord Korea en Kim Jong Un zeg je daar natuurlijk geen nee tegen, ik weet hoe belangrijk het is om je volk voor de gek te houden zodat je altijd aan de macht blijft.

Mijn ervaring met Phonemarket is geweldig! Ik was opzoek naar een originele Apple oplader en kwam via bol.com bij Phonemarket terecht. Voor een originele betaal je al gauw 90 euro maar bij Phonemarket kan je één krijgen voor maar 69 euro. Ik heb maar heel snel een besteld want het was een koopje! Toen ik het pakketje had geopend merkte ik dat mijn deels Chinese roots naar boven kwam en al heel snel had ik door dat het misschien geen origineel Apple oplader was. Met al het bewijsmateriaal begon ik een chatsessie met Phonemarket en al snel was het duidelijk dat zij er niet zoveel aan kunnen doen. Je spreekt de grote leider natuurlijk niet tegen en heb ik de oplader maar netjes retour gestuurd. Ik heb toen maar braaf 3 weekjes gewacht op m’n geld want je gaat natuurlijk niet klagen tegen de groter leider. Kortom, een fijne ervaring met Phonemarket! Ik zou graag 5 sterren willen geven maar de Noord Koreaanse vlag heeft er ook maar één.

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment