Strafkamp

Soms heb ik het idee dat ik in mijn vorige leven een Noord Koreaanse hond was. Maar vaak ook niet want honden kunnen geen mailtjes sturen.

 

Nou goedemorgen dan maar weer he,

 

Het werd mij opeens duidelijk waarom het pakketje de eerste keer niet bij mij werd bezorgd. Ik had bij de bestelling al aangegeven dat ik op nummer 35-26 woon en niet 35. En mijn naam is ook niet Trung Nguyen (35 26) maar gewoon Trung Nguyen, eigenlijk heet ik Minh Trung Nguyen maar dat is denk ik wel heel moeilijk voor jullie. Jullie gaan vast weer zeggen dat het de schuld is van jullie leverancier of dat jullie niks kunnen veranderen. In Noord Korea zouden jullie al in een strafkamp worden gezet maar dat zou ik niet doen hoor xxx

 

Wel jammer dat mijn pakketje beschadigd is en dat ik er dus niet zoveel aan heb. Ik wilde een portret ophangen van mijn geliefde leider Kim Jong-Un maar dat gaat niet lukken met een halve spijker. Zo kan ik mijn leider niet bedanken voor het feit dat hij zijn land wil beschermen door een nieuwe raket te testen. Misschien word ik nu wel in een strafkamp gezet… (zie OMGPLOTTWIST.gif)

OMGPLOTTWIST.gif

Wat plaatjes zodat jullie kunnen zien dat het niet zo goed is gegaan.


Met vriendelijke groet,
Trung Nguyen
www.trung.nl

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment